CLICK SAYA !

Sunday, August 25, 2013

UPS, Warm Bodies, Twilight

Assalamualaikum :D

pehhhh! baca title dia tak? banyak cerita dalam satu entry. haha :P tapi nak cerita pasal UPS duluuuuu :D suka gila UPS dah habis tapiiiiii kena fokus untuk PSPM pulak. dan hati ni berdebar tahap dewa nak tunggu result UPS keluar. entah apa laaa yang jadi dengan UPS tu nanti. err. hehe :) berserah jer laaaa. 

okay, tutup pasal UPS. hari ni ada Karnival PDT untuk Sem 1 dengan Sem 3.dan kami student-student PST perlu menjadi pelanggan mereka. haha! dan paling syokkkk sekali sebab hani pergi layan movie dekat Dewan Kuliah :P Warm Bodies~

yesss, hani tahu movie tu dah lama gila. around February 2013. tapi siapa nak bawak kita pergi wayang sebab nak tengok cerita tu. dan kesempatan dia kat sini lah. gila best cerita tu. love story, sweet, kelakar, cute. and the best word to describe about this movie is PERFECT! lagipun dia movie ni under SUMMIT ENTERTAINMENT. bagi penggemar-penggemar movie mesti tahu SUMMIT ENTERTAINMENT. huhuhu.. sebab movie Twilight bersiri tu semua SUMMIT yang buat. gempakkan? dan siapa tak tengok lagi WARM BODIES. memang rugi gila laaa. haha :P

tapi ending dia best laaa, dari zombie boleh convert balik jadi manusia sebab jumpa cinta sejati. wuhuuu. kalau Twilight, Bella tu yang jadi vampire-kan? tapi perkara utama, dua-dua kena ada rasa (scent) yang sama. hehe. 


antara scene yang ada dalam Warm Bodies.
R and Julie ;)

Nicholas Hoult ;) huhu~ 

orang kata kalau dapat yang baru, yang lama jangan lupaaaa! haha. siapa lagi kalau bukan Edward Cullen. eh? tu nama dia dalam Twilight. nama sebenar dia Robert Pattinson. wuhuuu ^^, 

dia tetap nombor satu laaa kat jiwa ni. tak boleh lupa :P



dua-dua ni HOT gila :D

dannnn, hani gabungkan dua-dua. hihi :P 
Robert Pattinson and Nicholas Hoult. handsome gila dua-dua ni. err, haha! dan salah satu sebab hani nak study aboard sebab nak jumpa merekaaa. cehh! macam senang pulak nak jumpa dua-dua manusia HOT ni :P 

anyway, Robert Pattinson always be number one in my heart and my future. haha. and, Nicholas Hoult was a 2nd. weee :) pehh! admire separuh mati ni hani? haha, freaking yeah! :P

roommates boys! haha. sebelah kiri tu, hak milik LALA, MAYSA dan HANI at the right side ;) tapi bila tengok gambar ni rasa macam curang dengan Robert Pattinson pulak :'( hurmmm, tak sanggup tak sanggup. hehe :P merepek jer pagi-pagi buta ni. hani update pukul 3:00am ni tau. sebab dapat free 1GB internet dari pukul 2:00am sampai 7:00am. bestkan Hot Ticket yang baru ni? hehe :P

kejap, kejap! 3:00am?? alamakkkk, ada tak bangun Subuh ni kang. hani stop dulu lah. ada apa-apa nanti hani share lagi yerrrr. jaga diri silent reader. thanks sebab baca sampai habis. 

bye, assalamualaikum :*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila