CLICK SAYA !

Friday, February 17, 2012

My Personality . Is It 100% True ? (O.O)

Assalamualaikum and hello guys .
haaaa . tengok ni . hani ada buat benda mengarot lagi karut ni dekat FB . bacalah kalau sudi ye . haha . lawak gila bila baca . actually , benda benda macam ni tak boleh percaya sangat kan ? Just share je la . mana yang baik , teruskan . sebaliknya ? jadi kan sempadan and berubah untuk jadi lagi baik lah . anyone yang ada FB tu . kalau nak main main benda karut . boleh lah sign in kat FB and try benda ni dekat website ni http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.exootlab.com%2Fgo%2Fbirthdate&h=8AQHC-iBzAQE77ywyHR7HN0Hr5Y670qN0Kl5sYOSwnMadag


dah habis baca ? lawak kan ! haha :D popular in the community ? mengarot je . haish ! haha . lagi satu , not a loyal in romantic relationship . isy . isy . isy . hani bukan main punya gila bayang dekat hubby hani yang seorang tu . boleh cakap macam tu . heeee . tapi , can resolve a matter only orally , tak dinafikan . selalu nya hanya cakap je . masalah settle . heeee (: *bajet bajet pulak budak ni* sorry ! :D

okay la ye . tu saje nak share .
Assalamualaikum and byebye !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila