CLICK SAYA !

Sunday, December 8, 2013

Wedding :)


Assalamualaikum,
hye ;)

okay, dua dua belah keluarga dah buat majlis. sekarang masa untuk update blog pula ye. hihi. sebelum tu, majlis perkahwinan ni adalah majlis untuk abang Hani. bukan Hani punya majlis tauuuu. :P

29/11/2013 hari tu, abang Hani dah sah menjadi suami kepada kakak ipar Hani. Kak Amal :) hihi. ni nak cerita, memula Hani minta kebenaran balik untuk 29/11 dengan 06/12 tapi pihak HEP tak benarkan balik kedua-dua hari. dia cuma benarkan balik sekali sahaja. rasa sedih masa tu. tapi masa hari Khamis, pergi starbuck dekat KMJ. tengok diorang ada jual tiket untuk balik 06/12. terus berdesupppp pergi HEP minta kebenaran balik 29/11 dan untuk 06/12 tu boleh balik bermalam tanpa kebenaran. hee. senang hati! ;)

jom tengok gambar masa majlis pernikahan ;)


masa akad nikah :)






majlis persandingan sebelah perempuan ;)

motif? haha. saja jer letak. nak tunjuk kita pakai inai~
merah kannn. tapi ini ni cepat hilang. ish! -,-




 jari merah. kannnnn..gituuuu


seterusnyaaa, sesiap terus balik kolej. hihi. berkejar kejaran sikit lah nak balik kolej tu. takut lambat, nanti kad matrik kena blck. hihi.

next resepsi ;)

lawa kan kek ni? tengok lah siapa punya pilihan. hihi. 


ok, Hani cukup suka cara catering ni Deco. pekerja-pekerja dia pun bagi layanan yang top! Deco menarik, makanan sedap, layanan pun 5 STAR. memang best. tetamu ramai senang hati :) alhamdulillah!

with her, Angah ;)

Hani! ok, nampak chubby -_-

kami kami dan kami. 
gambar dengan Kak Lang tak dapat upload sebab line lambat lah. ish!

pengantin dah sampai.
eh eh, siapa tudung hijau tu?
macam comel jer, macam comel jer. hihi





ok, ramai nak ambil gambar dengan Hani. rasa macam retis kauuu. haha
banyak gambar dengan phone dan tab mereka. ni jer yang diorang upload. 
tu dapat upload dekat blog, yang ni jer. yang lain? nanti usha lah dekat FB ke INSTA ke. tu pun kalau mereka upload :)

jiran-jiran lama. hihi

jemput beberapa orang kawan yang sempat jer. tapi tak ada yang datang. hampeh -,- haha. tapi takpe, class-mate, room-mate. Hani dah prepare something untuk korang. In Shaa ALLAH!

rasanya tu jer nak share. banyak gambar kan? hehe
biarlah gambar berbicara.

bye, Assalamualaikum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila