CLICK SAYA !

Saturday, December 31, 2011

Motivasi Dengan Dr Sheikh MuszapharShukor

Assalamualaikum & salam sejahtera 

hari ni 31/12/2011 bersamaan hari Sabtu . merupakan hari terakhir buat tahun 2011 . now tengah tunggu pukul 12am . tepat! 01/01/2012 . hehe . Alhamdulillah kita semakin hampir ke tahun 2012 . okey . tajuk sebenar . hani hari ni terpilih untuk pergi program motivasi riang ria cuti sekolah 1Malaysia negeri Melaka . actually, hani dapat tawaran ke sini lepas 3 hari balik dari Palembang, Indonesia . Rezeki untuk hani mengumpulkan sijil sijil yang boleh di katakan mahal datang mencurah curah pada tahun 2011 . Alhamdulillah (: sangat tak di sangka sangka . hari ni bagi hani penutup untuk tahun 2011 bagi hani mengumpul sijil sijil berharga ini sebelum hani akan menduduki SPM 2012 dan seterusnya ke menara gading . Insya-Allah . Amin~ doakan kejayaan hani ye kawan kawan (: 

tahun 2012 pulak hani akan kumpul lagi sijil sijil yang lebih berharga lebih dari ini . terasa sayang untuk tinggalkan tahun 2011 sebab banyak yang berlaku tahun ni . banyak peristiwa peristiwa yang indah hani lalui tahun ni . dan boleh di katakan tahun 2011 adalah tahun paling aktif bagi hani mengikuti program program luar dan sekaligus dapat member member baru . terbaek ! :D yelah kan . 2010 hari tu hani PMR . so, hani cuma boleh ikut aktiviti tahunan hani . PKBM(D) hehe . 

okey guys . program hani hari ni . program motivasi dengan Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor . tak percaya dapat jumpa dia sebenarnya . sangat sangat tak percayalah ! ramai kata dia handsome kan ? bila dah tengok depan mata tu . handsome kah ? of cossss ! :D boleh la tahan juga . tapi kena ingat . husband orang tu . hehe . okey . nak share pic pic hani snap tadi . *sorry of pic tak cantik + tak banyak* hani tak ada mood nk snapper hari ni . hehe

okey . ini dia pakcik SMS . ehh bukan ! Dr. Sheikh Muszaphar . hehe . *sorry tangan dia mcm tu* dia suka gerak gerak tangan . hp hani pulak murah je kan . hehe . tapi dapat juga . ni pandangan depan . 

ni pandangan belakang pulak . ngehngehngeh . haha . hani pelik ke amik dari belakang ? who cares ? nilah nama dia kreatif tau ! hehe (:


ni pulak masa dia nak balik . hehe . hani bukan main gila nak snap pic dia . gila sangat sangat . haha . apa apa pun . berbaloi tak ? nak snapper dengan dia tapi dia macam busy je . hurmm . sokey . ni pun dah kira gempak ! congrats hani ! :D



okey guys . tu saje nak share . pic hani ada la ! tapi tak cun . so, consclusion is tak payah masukkan lah ye . hani malas nak pose hari ni . cuma snap pic orang je . pic sendiri malas ! (: okey . stop dulu . tata~ opss lupe ! hepy new years 2012 . for PMR and SPM candidates batch '97 & '95 . good luck guys . do the best . (:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila