CLICK SAYA !

Thursday, January 26, 2012

Sampai Bila Pun Awak Tetap Kawan Saya !

Assalamualaikum wbt and hello (:

nak share something ni . hani tengah dengar lagu 'Taubat' dari opick (: . lagu ni tiba tiba buat hani teringat dekat kawan hani . dia sangat baek ! dia banyak bawak hani ke arah jalan yang lurus (: alhamdulillah . hani di jumpakan dengan kawan sebaik dia (: even baru sebulan lebih kami kenal . hani tak tipu . dia banyak ubah hidup hani . hani lebih dekat dengan Allah sejak dia muncul dalam hidup hani . dia bantu hani cara mencari cahaya sebenar dalam hidup ni (: 

tak di nafikan . hani sayang kawan hani ni tau (: tapi mungkin jodoh kami untuk berkawan tak panjang . hanya beberapa ketika sahaja . now , kami dah lost contact . hani tak harap apa apa pun . anything was happened . dia tetap kawan hani . sebab dia banyak bantu hani . kebaikan dia tak terbalas . semoga Allah membalas kebaikan pada dia . insya-Allah . amin . 

andai ada jodoh . hani nak jumpa kawan hani ni and mintak maaf . hani banyak buat salah dekat dia . hani jahat ! madu diberi , racun hani balas . kawan hani tu , i'm so sorry (: you are my bestie ever . kita berkawan kerana Allah and kita di pisahkan juga kerana Allah . jika Allah kehendaki kita untuk berkawan baek selepas ni . itu juga kerana Allah . sesungguhnya , Allah yang berkuasa di atas segalanya . hani harap dia excellent utk SPM dia . hani harap dia doakan hani jugak (: sama sama mendoakan dari jauh . insya-Allah , kejayaan milik kami . amin . Assalamualaikum kawan ku (: ingat ! sampai bila pun awak tetap kawan saya . 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila