CLICK SAYA !

Monday, December 12, 2011

Doa Pendekat Jodoh

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah, hani masih boleh bernafas lagi untuk meng'update' blog hani ni . hehe (: Post kali ini yelah untuk sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan jodoh yang diinginkan . tidak kira lelaki atau perempuan, pasti mahu mendapatkan teman hidup yang soleh dan solehah, mendengar kata, baik dan sentiasa taat pada Allah bukan? apa yang hani nak kongsikan ni, harap harap korang boleh manfaatkannya . 





"Doa Pendekat Jodoh" 
tak ada siapa tahu siapa suami dan isteri kita nanti, jika sekarang kita kata "saya dah ade bf/gf jadi saya yakin dia adalah suami saya" ingat! Jodoh dan pertemuan adalah milik Allah (: jika korang semua mahu bf/gf korang jadi suami atau isteri korang . berusahalah . salah satunya dengan berdoa dan memohon agar jodoh korang di dekatkan . Insya Allah (:



p/s : Allah suka jika hamba hambanya berdoa dan memohon kepadaNya . jadi . mohonlah padanya dengan seikhlas ikhlas hati (:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila