CLICK SAYA !

Saturday, March 2, 2013

Kem PLKN Rekreasi Pertanian Teluk Sari, Mersing


Assalamualaikum ! 

Oh My Gosh ! Ya ALLAH , hani terpilih untuk pergi PLKN kumpulan 2 ! al kisahnya berbunyi (cehh cehh!) semalam hani bukak FB lepas tu tengok ada kawan-kawan dah check diorang punya PLKN untuk 2nd intake . hani pun gatal-gatal pergi bukak website dia . zassss ! sekali keluar detail semua macam dalam gambar ni .

(click gambar)

masa tu perasaan semua bercampur-campur ! hani nak masuk 1st intake , tapi tak dapat . bila 2nd intake pulak dapat ! haihh ! tapi redha je lahhhh walaupun sedikit berat hati sebenarnya :'( dah la jauh dekat Johor ! adududu , Melaka ke Johor . haaa , kan sedikit jauh tu :3 rasanya banyak ! HEHE

dalam berat hati tu , hani download jugak la borang-borang yang perlu dalam Portal Rasmi PLKN ni .now , tunggu masa nak print jer ~ huh ! hehe -.-"
harapan hani , dapat lah experince yang best-best selama 3 bulan dekat sana . haaa , harap-harap kawan-kawan lelaki dan perempuan semuanya open minded dan best and make sure , baik ! itu yang sangat di harapkan :') 

doa-doakan ye , 20 March ni pulak result SPM akan memunculkan diri . doakan hani dapat keputusan yang cemerlang dan dapat sambung belajar ke matrikulasi pada pertengahan bulan 5 nanti ! jadi tak adalah duduk PLKN lama-lama . hehe :'P In Shaa ALLAH . aameenn :)

*****


Cara Untuk Cek Penempatan PLKN kumpulan 2 Siri 10/2013 secara online :



lepas tu isi la korang punya I/C number , lastly , click button "semak" :)


untuk download borang-borang yang diperlukan >> http://www.khidmatnegara.gov.my/download/PanduanBorangNPP.pdf


Terima Kasih



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila