CLICK SAYA !

Monday, January 7, 2013

SuperB Wedding Video !


Assalamualaikum dan haiii :D

Hani nak share sikitlah wedding video yang sangat superB . sebenarnya Hani taklah pro sangat pasal video ni . Hani pakar untuk gambar-gambar (photography) sahaja . video ? masih nak berjinak-jinak lagi :) tapi ni adalah 1st wedding video yang Hani tengok , sekali tengok rasa sangat superB dan best . meleleh jugalah air mata ni :'D

wedding video yang Hani nak share sebenarnya wedding seorang blogger jugak :) kalau nak lebih lanjut boleh visit dekat website ni http://irinenadia.blogspot.com/

tak nak cakap banyaklah , jom tengok video dia . sedih sangat :') sayu tau ! terutamanya masa ibu kak Irine ni bacakan ayat pelepasan :'D

nak lebih jelas boleh cari video ni dekat YouTube :)

disebabkan menonton video ni yang membuatkan Hani terasa nak kahwin muda . muahahaha :P kak Irine ni dah pregnant tau ;) comel je dia bila dah pregnant :3 

pasal yang Hani nak kahwin muda tu , sebenarnya kalau ikutkan hati memanglah nak kahwin sekarang ! hohoho . tapi di sebabkan tuntutan lain , Hani perlu fikir panjang . demi masa depan Hani sendiri . hehehe . pelajaran perlu diutamakan . mak dah kata , limit mesti 25 dah kahwin (mentang-mentang dah ada calon) ngee ~ lepas tu Hani akan sambung Master dan mungkin PHD! Insya-ALLAH . ohh ye ! limit Hani , bila dah ada degree baru boleh kahwin . Insya-ALLAH . itu dalam perancangan , harap-harap apa yang di rancang itu menjadi . dan harap si dia sudi menunggu :) 

aameenn !

kak Irine's wedding dress  :)

lagi satu , Hani dalam pembikinan untuk novel sulung Hani . minta doa-doa dari anda semua , harap-harap novel itu akan siap dalam tahun ini ! Insya-ALLAH . doa-doakan ye ? doa anda sangat dihargai :'D

okay , cukup setakat itu . hihihi . 
assalamualaikum !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila