CLICK SAYA !

Tuesday, January 29, 2013

Secebis Ilmu Untuk Di Kongsikan :)


Assalamualaikum semua :)

hani nak share apa yang hani dah share dekat FaceBook . Jom baca :

" Tak perlu terlalu memilih calon suami/isteri yang soleh/solehah . Pupuk diri untuk menjadi soleh/solehah . Insya-Allah , soleh/ solehah jugalah jodohnya . Allah dah janji , percaya dan bersangka baiklah dengan janji Allah . "

okay , lepas tu . Kak Ain ada komen :) komen dia merupakan secebis lagi ilmu yang terserap dalam diri hani . ni komen dia :

"memilih calon itu penting tp bukan yg utama, yang paling penting ialah mcmane kita nak berkehidupan slps tu..sbb tu pentingnye masing2 sentiase berusaha menjadi soleh dan solehah supaya kehidupan slps itu sentiase terjage insyaAllah.."

okay ! Nama sebenar kak Ain ialah Nur Ainina Binti Karim Ghani . Kak Ain ni special lah , sebabnya bila hani tengok dia dari gambar sahaja . hani dah suka dekat dia , kuasa ALLAH kan :) hani pun teringin sangat nak jumpa dia ! mungkin ALLAH dengar apa yang hani nak , tak lama lepas tu . hani ada jumpa dengan kak Ain , berdebar-debar sebenarnya hani rasa bila dapat face to face dengan kak Ain . rasa macam apa ye ? rasa seronok dapat jumpa kak Ain . kak Ain pulak sangat peramah dengan hani , lagi lah seronok . hehe >.<

gambar tak adalah untuk tunjukkan rupa dia . malu nak mintak dekat kak Ain >.< tapi kak Ain ni bertudung labuh , baju pun longgar , senang cerita wanita solehah yang menutup dengan sempurna . ALHAMDULILLAH . harap-harap hani pun begitu . Insya-ALLAH ~ hehe

okay ,
terima kasih kak Ain , sebab muncul dalam hidup hani :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila