CLICK SAYA !

Thursday, March 8, 2012

Choral Speaking by 5 Science


Assalamualaikum and hellouh' 
nak story siket pasal kelas hani . 5 Science . whoooaaa . dengar nama macam gempak je tapi kan budak budak dia semua sengal sengal . erti kata lain . gila gila and sporting :D dekat pic bawah ni pic kelas kami . semart kan ? :P pic ni diambil masa hari sukan sekolah tahun 2011 bersama cikgu practical kami . Ticer Ruhilah . hikk hokk .


tahun ni kelas kami kena buat persembahan untuk sekolah sempena Thursday is English Day's . heeee . dengar dia macam gempak je tapi penat kita orang fikir nak buat apa . lepas tu ada member nak buat choral speaking . whoaaa . terus accept je sebab dah tak tahu nak buat apa . kelas kami ada 18 orang . 2 orang main guitar untuk adakan siket alunan music dalam tu , budak budak tu nama dia Encik Ahmad Tajuddin (Din Dang) and Encik Naharuddin (Nahar) , selebihnya bercakap benda benda pelik . Instructor kita orang pulak Cik Siti Aqilah (Qila) :D

dah seminggu berlatih . fuyooo ! sangat best lah . gempak gila kan ? korang apa tahu ? kita orang berlatih dekat music room . sejuk pulak tu sebab ada air-cond . sangat gempak ! :D bila dah penat berlatih , semua tidur . lena gila . nampak sangat penat . hani dah dua hari tidur dalam tu . hehe . 

tu saja nak share . hope hepy selalu . nanti story lagi . 
Assalamualaikum and byebye !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila