CLICK SAYA !

Saturday, March 31, 2012

Cerita Hani Suhaila

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera :D

hari tuh hani dah check SPAS hani . adesh . sangat sedih ! :'( memang terasa sangat kesedihan dan terasa kelemahan diri hani . kalau ada yang tak tahu SAPS tu apa , SAPS tu tempat nak check markah test or exam . keputusan tu terasa sedih siket . Allah je tahu result hani . tak perlu la mention dekat sini . bila compare dengan kawan kawan lain . memang la majoriti mereka sama macam hani je . tapi cita cita hani nak kalah kan seseorang . tapi hani masih tak mampu . menanges ? tak perlu cerita lah . hani sangat sangat kesal dengan ADD MATH hani . hani study ADD MATH tu sungguh sungguh . homework semua tak pernah tinggal ! hani study siang malam untuk ADD MATH . bila ujian satu tu , hani di beri kemudahan untuk jawab semua soalan . sangat senang bagi hani ! tapi bila dapat result . sangat mengecewakan . 

esoknya ada test ADD MATH dengan CHEMIST . hani hanya study ADD MATH sahaja . CHEMIST tu ? hani bangun pukul 4.00 pagi , baru la hani study CHEMIST . keputusan hani . hanya dapat G . lagi sekali , tak perlulah hani mention berapa hani dapat . alik tu ada latihan kawad . hani lambat keluar dari surau sebab tukar baju sambil nanges nanges . kawan hani pujuk tapi hani tak terpujuk . korang fahamkan apa hani rasa ? susah payah study dan hadap ADD MATH berhari hari . tapi masih dapat G . tak tahulah . kecewa sangat ! mungkin ke Allah nak uji hani ? mungkin masa SPM betol betol nanti dapat A+ ke kan ? Insya-Allah . Amin :') haih . tak faham betol . tengah tulis ni pun boleh nanges . hehe .

sekarang hani memang busy sangat . study , kawad and perbahasan . hari rabu ni , 04/04/2012 hani ada pertandingan bahas . 08/04/2012 - 14/04/2012 , perkhemahan PKBM dah mula . lepas ni hani akan fokus untuk study jeee . kalau hani dapat pergi KEBANGSAAN . hani buat istikharah dulu la , SPM hani lebih penting berbanding semua . doakan hani yang terbaik ye . Insya-Allah . Amin :')

Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila