CLICK SAYA !

Friday, December 7, 2012

5 Science Crew


Assalamualaikum and haiii :D

okay ! nampak kek ni ? ni kek special untuk kelas 5 sains batch 2012 :) kek di di sponsor oleh Cikgu Norliza , cikgu Bahasa Melayu kelas kami :) hihi . rindunya dekat cikgu :(

dalam post kali ni , Hani nak perkenalkan kawan-kawan Hani atau sekarang dah boleh penggil ex-classmate :) aduhhh , rindu sangat dengan mereka ni . dah dekat 2 minggu tak jumpa lepas habis je SPM kita orang >.< last paper hari tu 27 Nov 2012 . dan sampai ari ni tak jumpa mereka lagi la :(

okay firstly ! yang si comel pertama ni nama dia Nur Marina :) hihi . nak nama ayah sekali ? tak payah ! :P dia ni merupakan leader kelas 5 Science laa . nampak kecil je tapi bila dia mengamuk ? runtuh kelas -____-" haha

si comel yang ke dua ni , Nur Izatty Azrin ;) hiiii . dia ni cool je tau :3 dan dia ni boleh dikatakan Ratu Airmata :P jangan marah kayy aty ! :P aty ? Aty tu nama timangan dia :P haha

si comel yang ketiga ;) nama diberi Nur Ain Syahira . hihi . dia ni pula ? selalu gaduh-gaduh dengan budak lelaki kelas Hani . tapi gaduh kejap , lepas tu baik balik . comel je nampak ;) hihi dia nia sama dengan Hani ! ahli PKBM(D) beb ! haha

Nurul Syafikah ! si comel yang ke empat :) hiii . dia ni banyak mulut , tak lah sangat . pendiam ? pun tak sangat >.< just biasa-biasa je . hihi :3

si comel yang ke lima :) Nur Shazwani Atikah . hoho . nama je dah gempak ! dalam kelas , dia antara yang paling comel ;) hihi . dia ni serius comel :3 jeles sebenarnya . haha :P dia ni PRS :P kelas Hani ramai PRS :3

Siti Aqilah ! si comel yang ke enam :) dia ni may joyah , tahu mak joyah ? haha . dia ni best la , rumah pun belakang rumah Hani je . selalu main tinjau-tinjau belakang rumah . hihi :P dia ni ketua Hani dalam PRS . Pengerusi PRS ni , takutnyaa :P

okay , next ! si comel yang ke tujuh . Norayhan :) hihi . dia ni bestie Hani lah . kemana je mesti melekat dan sama-sama . haha :P dia ni PRS jugak kayy :) dan dia pun budak PKBM(D) sama macam Hani :)

Nadzirah ! yang sebelah kanan tu tau :) si comel yang ke lapan . dia ni susah nak ambil gambar sorang-sorang . jadi , terpaksa ambil gambar yang ada je lah . kan dah TERmasuk sekali dengan gambar Hani . haha :P dia ni bestie Hani juga kayy . kami ni dah macam geng ! haha

abaikan yang lain ! sila perhatikan si comel yang ke sembilan di sebelah kiri gambar . ye , yang mata bulat dan tudung lipat ke atas tu ;) hihi . nama dia Selly Septy Nurmy . whoaaa . gempak kan ? nama dia memang gempak :) dan dia ni pandai tau :3 hihi

si comel yang sepuluh ? comel ke ? Insya-ALLAH comel kan :P nama diberi Hani Suhaila . hihi :D tak nak cerita panjang pasal budak dekat atas ni tau . hehe :P dah dah . jom cerita pasal budak lelaki kelas Hani pulak :)

Mohd Nur Shuhadaq . lelaki yang pertama >.< haha . kenapa la Hani gelak ni , okay . Hani cerita je , tak nak gelak-gelak :P dia ni assistant kelas Hani lah :) hoho ! pendiam ? memang dia ni pendiam , tapi dah dekat-dekat nak habis sekolah , dia semakin banyak bercakap :)

Muhd Naharuddin . lelaki yang kedua , dia ni baik sebenarnya tapi bajet . tahu tak bajet tu apa ? yeee ! bajet 2013 . haha . dia ni antara yang pandai dalam kelas kami :) bukan bermakna yang lain tak pandai ! ingat tu :P

haaa . ni stylo maylo . lelaki yang ke tiga , Muhammad Fiqry . dia ni suka cari pasal ! pernah gaduh sampai nak baling botol air dekat dia , tapi lepas tu baik balik  >.< biasalah gaduh-gaduh ni :P

Muhd Nizamudin :) lelaki yang ke empat :) dia ni tersangatlah pendiam dalam kelas ! tapi yang paling tak sangka , dia punya result agak gempak >.< hebat kan ? :) hihi

haaaaaa . lelaki yang ke lima >.< Ahmad Tajuddin . dia antara yang paling muda dan paling hot dalam kelas 5 sains ni . cehhh . konon ! sebab dia lahir 31/12/1995 . nasib baik awal dia keluar . haha :P

Amirul Fazli ! hoho . lelaki yang ke enam :) dia ni baik tapi kadang-kadang menyakitkan hati juga lah . biasalah kan , tapi manusia-manusia macam dia ni yang memeriahkan keadaan . haha :P

lelaki yang ke tujuh ! Luqman Hakim . haaa . kesian dia ni , macam-macam jenis nama panggilan dia ada . tak perlu di sebutkan di sini . haha :D

dan lelaki yang ke lapan . haaa , Muhammad Luqman Hakim . hihi . dia ni bekas pelajar SMK(A) Sultan Muhammad :) dia memang pandai ! serius ! dan dia nia baik juga laaa , nak kata jahat tu ? kira macam degil-degil sikit tu ada la . hihi :P

selesai memperkenalkan semua ahli kelas 5 Sains :) hihi . seterusnya , gambar-gambar kenangan kami . hiiii :')








bersama cikgu Physics kami :D
Sir Ramzu Zahini :)

cikgu Biology :D
Teacher Nur Hafizah

yang berbaju biru ! Cikgu Mathematics , Chemistry dan cikgu Additional Mathematics yang tidak di iktiraf untuk mengajar kami :D
Sir Queek Pei Shee :)

lelaki berbaju batik emas . Cikgu Additional Mathematics yang diiktiraf oleh sekolah untuk mengajar kelas kami . hihi . Sir Hazrizal :)

wanita berbaju merah ala-ala pink tu . Cikgu Bahasa Melayu . hihi . Cikgu Norliza :)

Cikgu Bahasa Inggeris kesayangan Hani :D
Teacher Noraizan :)

tengok muka mungkin boleh agak kot cikgu ni mengajar apa . hehe . Guru Pendidikan Islam :) 
Ustaz Hasril Amir :) hiii :3


tu sahaja yang Hani nak share :) sebelum tu , kawan-kawan jangan marah ye sebab curi gambar :P hihi :D dan harap suka eh ? nanti kita ambil result sama-sama tau :) hiii :3 Insya-ALLAH :)

Assalamualaikum !

by : Hani Suhaila

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MY FRIENDSHIP

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

CLICK SAYA !

Copyright© All Right Reserved Hani Suhaila